Sposób przygotowania

Olej mieszamy z octem winnym, miodem i chili. Doprawiamy solą. Oczyszczone kacze mięso (np. udka lub piersi) zalewamy marynatą i trzymamy przez 24 godziny w chłodnym miejscu- w tym czasie kilka razy je obracamy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tym razem zrobię udka ziołowo, ale na słodko-pikantnie tez kiedyś wykorzystam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    warto skorzysta? z przepisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj widzę coraz więcej w moim klimacie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !