Sposób przygotowania

Umyty i osuszony filet nacieramy przyprawami i wstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Następnie w mięsie robimy nacięcia i wkładamy w nie morele.
Mięso podsmażamy z wszystkich stron na margarynie- pozniej podlewamy wodą lub bulionem i dusimy pod przykryciem do miekkosci.

Komentarze

  • 4
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    palce lizać ,apetyczne mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    uwielbiam mięsa z owocami!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    świetne smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    wspaniałe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !