Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Schab wieprzowy pokroić w plastry, następnie rozbić tłuczkiem. Każdy plaster kotleta posolić. Pieczarki pokroić w kawałeczki. Później dać na patelnie i usmażyć aż puszczą soki. Jajka ugotować na twardo. Kotlety rozłożyć, na każdy dać plasterek sera, potem połowę ugotowanego jajka i pospać odrobiną pieczarek. posypać pokrojoną natką pietruszki. Zwinąć i opanierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    umm... już widać że soczysty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !