Sposób przygotowania

Krewetki umyj i dokładnie oczyść . Marchewkę i por pokrój na małe kawałki . Czosnek , imbir i kolendrę posiekaj . Limonkę pokrój w plastry . Na rozgrzanym oleju smaż krewetki przez ok. 3 minuty , zdejmij z patelni . Na tłuszczu pozostałym ze smażenia krewetek podduś czosnek i imbir . Dodaj warzywa , żurawiny , plastry limonki i 1/4 szklanki wody . Całość gotuj na małym ogniu przez ok . 8 minut . Następnie dodaj krewetki , dopraw sosem sojowym , miodem i pieprzem . Posyp kolendrą .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    poproszę :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    to ja poproszę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    chętnie zjem
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    bajka przepisik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !