Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

do dekoracji: plastry limonki, część zielona pora, natka pietruszki Oskrobać z łusek, wypatroszyć karpia


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się wyśmienicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rzadko robię ryby w galarecie, ale patrząc na Twoją już żałuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wygląda świetnie,kiedyś zrobię na pewno
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    U nas nie ma świąt BN bez karpia w galarecie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    idealny na święta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !