Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki domowy smaluszek...
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A do tego kiszony ogórek i... pifffko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pyszniutkie, a najlepszy jest na swojski chlebek...
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jeśli słoninę się zamrozi to dużo łatwiej ją pokroić bo się nie ślizga
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    nie ma to jak domowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Swojski z cebulką najlepszy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    niebo w gębie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    A ja też ostatnio miałam taki smalczyk!! I to jest najlepsze, co może być:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Pyza ale wtedy z mrożonej tak łatwo skóry już nie wytnę. Można najpierw skórę wyciąć, a potem do zamrażalki, ale po co tyle czasu tracić. Ja przed krojeniem specjalne noża osełką potraktowałem i jakoś szło :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    maria20

    smaczny smalczyk
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pyszny domowy smalczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    moja mama taki robila, ja nie lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ja dawno smalcu nie robiłam...teraz zimno więc i smalczyk z chęcią będzie się jadło.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobry szczegółnie ze świezym pieczywem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    mmmm ... na takim powinno się smażyć, a nie na żadnym oleju !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !