Sposób przygotowania

Rybę myjemy, osuszamy. Solimy a następnie odkładamy na 30 minut. Po upływie czasu dzwonki obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzewamy oliwę i na średnim ogniu smażymy rybę na złoty kolor. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    takiego karpia lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !