Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ogórki przebrać i bardzo dokładnie umyć zimna wodą. Poodkrajać z każdego ogórka końcówki. Przygotować duży słój. Na dno słoja wrzucić koper oraz ząbek czosnku.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    rarytasy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po co odkrawać te końcówki?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    bo jeśli mają łodyżki małe to je odkrajam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a na ile odstawić żeby otrzymać małosolne?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a na ile odstawić żeby otrzymać małosolne?
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyzo, końcówki odkrawa się po to żeby nie przechodziła do gorącej zalewy gorycz z końcówek ogórka, a także po to,żeby ogórki szybciej się kisiły.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !