Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do misy przesiać mąkę pszenną. Zrobić wgłębienie po środku. Dodać drobny cukier, pokruszone drożdże, kefir i żółtka. Wyrobić ciasto, łącząc na samym końcu z rozpuszczonym i ostudzonym masłem. Ciasto oprószyć mąką i wstawić na 12 godzin do lodówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Urocze choinki. Ale chyba trzeba w nie włożyć sporo pracy..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite choineczki. Nie dość, że wystawne to i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !