Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki, doprawić do smaku wg. własnego uznania. Zrobić ciasto jak na naleśniki, maczając w nim rybę i smażyć na oleju. Pokroić wszystkie warzywa w kostkę i przełożyć nimi rybę. Przygotować zalewę, zagotować wszystko ii zalać rybę gorącą zalewą. Odstawić przynajmniej na dobę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    uwielbiam taka rybkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zdrowa i smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    u mnie wszyscy lubia rybę po japońsku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !