Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

do dekoracji: sałata, pomidory koktajlowe,natka pietruszki do dekoracji i galareta rybna
Rozmrażamy szczupaka. Ze szczupaka, który był wcześniej oczyszczony i wypatroszony, ściągamy delikatnie skórę i filetujemy. Mięso przekładamy do elektrycznego rozdrabniacza. odkładamy. Do garnka z wodą wkładamy kręgosłup szczupaka oraz obraną marchewkę i pietruszkę, wsypujemy ziele angielskie i liście laurowe, kostkę warzywną i gotujemy,


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawy sposob na szczupaka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    apetyczna galantyna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i się szczupak nawet uchował na święta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !