Sposób przygotowania

Białko ucieramy z cukrem pudrem aż do uzyskania gęstej,białej masy. Pod koniec ucierania dodajemy trochę soku z burzcaków. Dokładnie mieszamy i gotowe.Fajny do ciast i ciasteczek. :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    kolor imponujący
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    sok z buraka świeżego czy jakiś inny?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    z buraka świeżego, trochę starłam na tarce i wycisnęłam. Dużo nie trzeba :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Dobry pomysł - właśnie brakowało mi różu na pierniczkach ;) wypróbuję w przyszłym roku!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dzięki za odpowiedź
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>o. naturalnie ładny kolor wyszedł.. może ożywić niejedno ciasteczko (słyszałam, że sztuczne barwniki są psychoaktywne i należy ich unikać) </b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !