Sposób przygotowania

Kawę rozpuścić w 100 ml gorącej wody, dodać likier, wylać do miseczki, ostudzić. Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl wrzącej wody i przestudzić. Śmietankę ubić z cukrem pudrem na puszysty krem, dodać serek mascarpone i jeszcze ciepłą galaretkę, wszystko razem chwilę ubijać. Następnie do kremu dodać pokruszoną czekoladę i wymieszać. Krem wyłożyć na blat biszkoptowy, wyrównać. Na wierzch ułożyć biszkopty zamoczone w kawie. Włożyć do lodówki na 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł na smaczny torcik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !