Sposób przygotowania

Najpierw przygotowyjemy dip: mieszamy jogurt, majonez i koperek, przyprawiamy solą, pieprzem, odkładamy do lodówki.

Ziemniaki gotujemy w mundurkach, ryż gotujemy do miękkości. Ziemniaki dokładnie ubijamy lub miksujemy, dodajemy ryż i 1 jajko (masa powinna być kleista). Łyżką formujemy kotleciki, zamaczamy w jajku, bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

Gotowe polewamy dipem. Pychotka!!!!!

Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, w moim guście :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fajny i smaczny pomysł na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !