Sposób przygotowania

Wodę wlać do rondelka i postawić na ogniu. Ser pokruszyć i wsypać do gorącej wody. Jak ser się rozpuści i otrzymamy jednolity sos, należy go zagotować i doprawić do smaku pieprzem. Ser jest dość słony więc nie musimy dosalać.
Taki sos świetnie pasuje do duszonego mięsa.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    extra:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam jeszcze takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !