Sposób przygotowania

Jajka ucierzeć z cukrem pudrem, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, śmietanę, twaróg i stopioną margarynę. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować ,dodać rodzynki i rum. Ciasto włożyć do wysmarowanej tłuszczem formy Piec ok. godz. w średnio nagrzanym piekarniku.
Babkę po upieczeniu polać lukrem lub polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    bardzo dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    zapowiada się smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !