Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mieszam suche produkty i osobno jajko z olejem i mlekiem. Wsypuję suche do mokrych i mieszam. Dodaję barwnik spożywczy w paście, dzięki czemu choinki w przekroju będą kolorowe.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    piękne! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    sliczne! u mnie by nie wytrwały do swiat!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    cudowne! ja też bym musiała schować, żeby goście w święta mogli je podziwiać ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Genialne! strasznie mi się podobają
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    przepiękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    super, aż szkoda zjeść :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bajeczne choinki!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Bardzo pomysłowe i efektowne choinki. Tylko martwi mnie jedno... mało prezentów pod nimi się zmieści :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    cudownie wyglądają, aż szkoda jeść ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale świetnie wyszły
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale piękne muffinki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !