Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Lody dzielimy na mniejsze kawałki przy pomocy łyżki. Migdały drobno siekamy (możemy je wcześniej sparzyć wrzątkiem, ale nie jest to konieczne). Rodzynki wraz z posiekanymi migdałami dodajemy do lodów i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pycha!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Niebo w gębie. Jak dla mnie tylko bez rodzynek. Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !