Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Matiasy moczymy w chłodnej wodzie przez całą noc. 1/2 szklanki wody zagotowujemy z pokruszonym liściem laurowym, zielem angielskim i pieprzem ziarnistym, doprawiamy do smaku octem winnym, schładzamy, po czym marynatą zalewamy matiasy pokrojone w około 2 cm kawałki i odstawiamy na 1 godzinę do lodówki.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten mikołaj mnie rozwala :o))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna przystawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Wspaniale wyglądają !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie podane. pomysł wykorzystania śledzia jako "podstawki" pod sos na pewno warto wykorzystać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !