Sposób przygotowania

Każdego fileta przekrój w poprzek na połowę i lekko rozbij posyp sola , przyprawą do drobiu i odstaw w chłodne miejsce , w tym czasie szpinak rozmroż , przesmaż na masełku i dodaj posiekane ząbki czosnku i podduś aż woda odparuje , ser pokrój na grube plastry , na połowę filetów wyłóż masę szpinakową , przykryj plastrami mozzarelli a potem pozostałymi połówkami filetów , boki fileta zepnij wykałaczkami , na patelni rozgrzej spora ilość oleju i kładż na nią wypełnione kieszonki , i obsmaż z obu stron z obu stron , potem zmniejsz płomień smaż jeszcze 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez takie robie.pyszne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !