Sposób przygotowania

Z pomidora wydrążamy środek. Serek śmietankowy mieszamy z suszonymi pomidorami z bazylią i czosnkiem, serkiem Arla i krewetkami. Napełniamy pomidora i układamy go na patelni Actifry i polewamy 1 miarka oleju. Smażymy 12 minut. Kapelusik pomidora wyjmujemy po 7 minutach. Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczny widok :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję, smak też super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !