Sposób przygotowania

Bułke moczymy i odciskamy. Dodajemy do mięsa, wbijamy jajko , przyprawiamy i wyrabiamy . Robimy spore klopsy, rumienimy na patelni z obu stron, podlewamy wodą i dusimy. Dodajemy koperek, zaciągamy sos maką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam klopsiki w w połączeniu z sosem koperkowym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czytasz w moich myślach :o) pulpety indycze właśnie z sosem koperkowym miałem w planach w poprzednim tygodniu, ale tyle jedzonka była, że przełożyłem na ten tydzień. Fajnie bo może coś podejrzę :o)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo praktyczne szybkie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !