Sposób przygotowania

Winogrona umyć.Arbuz obrać ,usunąć pestki pokroić w paseczki .Plasterki sera także pokroić w paseczki.Dżem połączyć z musztardą dodać szczypiorek,ocet winny i olej.Doprawić solą i pieprzem.Wszystkie składniki polać sosem i posypać można prażonymi orzeszkami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z pewnoscią cos dla mnie
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !