Sposób przygotowania

Kaszę ugotować, dodać daktyle i poddusić, aż zaczną się rozpadać. Na końcu dodać cukier, żółtko (roztrzepane w wodze) i wymieszać. Zmielić w blenderze. Podawać w miseczkach z łyżeczką masła. Palce lizać.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    chyba nigdy nic nie robiłam z kaszą jaglaną, nie wiem nawet czy coś jadłam... ale dodatek daktyli wystarczyłby żeby mnie skusić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Musi smakować rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny kremik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię kaszę jaglaną i taki sosik do niej to jest coś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowy
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna kaszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zdrowy i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł na pyszny krem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    zdrowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    ostatnio coraz bardziej przekonuję się do kaszy jaglanej:)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny kremik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !