Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić ostudzić. Połączyć ze wszystkimi składnikami( oprócz jabłek).
Jabłka pokroić w kostkę i posypać cynamonem. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Piec w 160 C ok 40 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajna ta baba jaga
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    polecam zrobiłam pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ja już bardzo dawno nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam go - jest przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    znakomite ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawa nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    A ja o takim cieście nie słyszałam :) Ale prezentuje się bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    idealne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    smaczniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna nazwa tego ciasta :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !