Sposób przygotowania

Miód z tłuszczem podgrzewamy ale nie gotujemy.Studzimy.Dodajemy mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i przyprawą do pierników,mleko,sok i skórkę z cytryny,delikatnie solimy.Ciasto dokładnie wyrabiamy i zostawiamy na noc w lodówce.Następnie wałkujemy na około 1/2 cm i wykrawamy spore serca.Pieczemy około 20 minut w srednio nagrzanym piekarniku.Zimne smarujemy lukrem czekoladowym.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    muszę takie zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ja teZ:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    muszą być pyszne i ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !