Sposób przygotowania

Dwie paczki herbatników układamy na dnie blachy. Kaszę mannę gotujemy na mleku. Gdy wystygnie dzielimy ją na pół, do jednej części dodajemy kakao a do drugiej cukier puder. Masę ciemną kładziemy na herbatniki a następnie 2 paczki herbatników. Na to masę jasną i na wierzch 2 paczki herbatników. Rozpuszczamy galaretkę i tężejącą wylewamy na wierzch ciasta i wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ooo coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !