Sposób przygotowania

Natkę drobno posiekać.kaszę wsypać na sito i opłukać strumieniem wody i osączyć.Do mięsa wbić jajka ,wsypać kasę Dodać kucharka i natkę.Wyrobić starannie na jednolitą masę.Masę mięsną podzielić na dwie części.kazdą wsadzić do torebki foliowej i ciasno uchać,zawinąć gazą i na końcach dobrze związać.Włożyć do garnka zalać wodą i gotować ok 1 godziny.Woreczki z mięsem wyjąć z wody obciążyć i odstawić na 4 godz aż mięso zastygnie.Mięso podajemy na zimno pokrojone w plastry

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    Pycha
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !