Sposób przygotowania

Ciecierzyce moczymy- najlepiej cala noc, a nastepnie gotujemy do miekkosci z kostka rosolowa.
Na masle smazymy cebulke z grzybami- doprawiamy Kucharkiem i pieprzem.
Mieszamy wszystkie skladniki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo mi się podoba choć nigdy nie jadłam i dziwi mnie...hihi...,że jeszcze nie ma pytania: A jaki rodzaj grzybów? hihi
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne połączenie
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    grzyby wedle uznania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny obiadek :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    w połączeniu z grzybami nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !