Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rozkruszone drożdze musimy posypać cukrem, a nastepnie dodac do nich podgrzane mleko. Nastepnie wbijamy jaja i solimy lekko. W dalszej kolejności dodajemy jaja i mąke i wszytsko ze soba mieszamy. Pozostawiamy by ciasto urosło.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pysznosci
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię racuchy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyszne i gotowe w chwilę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Koniecznie muszę zrobić, już nie pamiętam jak smakują, a bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dziekuje za komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !