Sposób przygotowania

pomidor 1 szt średni
natka pietruszki świeża posiekana 1 łyżka

Sałatę rozdrobnić ręcznie, pomidor (jeden nieduży) pokroić na cząstki, ogórki w półplastry, cebulę w piórka, jabłko w słupki. Przełożyć do misy przemieszać delikatnie, polać sosem vinaigrette.
Wątróbkę podsmażyć na patelni. Ułożyć ciepłą na szczycie sałaty, można posypać świeżą, posiekaną natką pietruszki.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię wątróbkę...
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    wystarczy w sumie połowa jabłka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawa propozycja na wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !