Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Bułkę moczymy w wodzie, odciskamy. Płucka gotujemy aż do miękkośći. Cebulkę kroimy w kostkę , podrumieniamy na patelni, oczywiscie na tłuszczu. Mąkę wraz z płuckamy łączymy i pzrepuszcamy przez maszynkę, a następnie dodajemy sól i pieprz do smaku ( najlepiej sprobowac czy jest dostateczna ilość). Wszytsko ze sobą dokaldnie mieszamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zgadzam sie, lubie je
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ja też tak myślę że są dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    chyba bym się nie bardzo skusiła ...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    z puckami, nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mieliśmy taką Ciocię w rodzinie, która gotowała żurek na płuckach i robiła z płuckami właśnie pierogi - pamiętam, że nie cierpiałam tych dań jako dziecko a wszyscy się zajadali...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !