Sposób przygotowania

Najpierw wszystkie warzywa musimy dokładnie umyć a potem pokroić na duże kawałki , cebulę w pół plasterki i to wszystko trzeba wymieszać w dużej miseczce , zaś w innej miseczce już mniejszej łączymy olej z octem , doprawić do smaku polać warzywa , ser pokroić w plastry albo możemy nawet pokruszyć będzie nam łatwiej ułożyć na warzywach następnie posypać poszatkowana pietruszką i na koniec świeżo zmielonym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    zapowiada się smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !