Sposób przygotowania

Masa cytrynowa
Zagotowac szklanke wody ze szklanka cukru w drugiej szklance wymieszac budynie wlac do gotującej się wody i ugotowac budyn zestawic z ognia wsypac galaretki i wymieszac wystudzic utrzec margaryne z dwoma zoltkami dodac budyn piane z 2 jajek i zmiksowac
masa śmietankowa
Kremowke ubic na sztywno dodac cukier i rozpuszczona żelatynę w ½ szklanki wody
Przełożenie ciast:Biszkopt,następnie masa cytrynowa,masa śmietankowa i biszkopt

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    To coś dla mnie - uwielbiam ciasta z cytrynową nutą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też bardzo je lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    ciasto super, zwłaszcza, że uwielbiam dodatek cytryny w sumie do wszystkiego
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    moje smaki
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !