Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z masłem na gładką masę.Obrany czosnek przecisnąć przez praskę,zioła posiekać drobno i połączyć z masą serową.Do smaku doprawić solą i białym pieprzem,oraz papryką w proszku.Świeże papryki umyć ,odciąć końcówki i oczyścić z pestek..Napełnić każdą paprykę masą twarogową i posmarować cały strąg oliwą.Opiekać na rozgrzanym grillu.ok 5 minut z obu stron.Podawać na gorąco z pieczywem,do grillowanego mięsa.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię taki zestaw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie dania !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pomysłowe :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    o, coś nowego na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne są takie papryczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smacznie się zapowiada to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł na papryczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !