Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić. Z połowy cukru pudru oraz imbiru zagotować syrop. Żółtka utrzeć z resztą cukru pudru, dodać syrop, masło, mąkę i czekoladę, zmiksować. Formę do ciasta natłuścić i przełożyć masę. Piec ok. 30 min. w temp. 170 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Jutro wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pysznosc
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,co czekoladowe to lubi?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    z imbirem nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Warto wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też nie dodawałam jeszcze imbiru do ciasta:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !