Sposób przygotowania

Grzyby gotujemy, po ugotowaniu zlewamy wodę, a miękkie grzyby kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni, dodajemy grzyby i dusimy przez ok. 10 minut. Następnie dolewamy trochę wywaru pozostałego po ugotowaniu grzybów i dusimy przez ok. 5 min. Dodajemy soli do smaku, a na sam koniec wlewamy śmietanę oraz wrzucamy koperek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mój ulubiony sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    robię sos grzybowy ale nie jadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam go a najbardziej smakuje mi ze świeżych grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !