Sposób przygotowania

Mięso myjemy i mielimy razem z cebulą i kapustą.
Bułki namaczamy i odciskamy, dodajemy do mięsa.
Wbijamy jajka, doprawiamy do smaku, formujemy podłużne paluszki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na oliwie.
Podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo dobre są takie kotleciki, choć nie lubię, gdy ktoś mówi o takich gołąbki bez zawijania ;) gołąbek to gołąbek :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    są pyszne :) żona takie robi ale dodaje jeszcze do tego sos pomidorowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !