Sposób przygotowania

Do naczynia głębokiego wsypujemy mąkę , proszek , cukier , mleko , szczyptę soli i miksujemy na gładka nie zbyt gęstawa masę i smażymy naleśniki , do ciasta dajemy też oliwę aby nie smażyć już na tłuszczu tylko suchej patelni. Twarożek wyjmujemy z opakowania i przekładamy do miseczki dodajemy jogurt naturalny , cynamon i cukier do smaku mieszamy i rozdrabniamy widelcem. Zaś z pozostałego jogurtu , który nam jeszcze pozostał robimy sos , czyli dodajemy kawałki ananasa . Na usmażone naleśniki wykładamy łyżeczką twarożek zwijamy techniką dowolną i polewamy zimnym sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !