Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy w osolonej wodzie. Do rosołu wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, starte na tartce warzywa, dodajemy wszystkie przyprawy i gotujemy , aż ziemniaki będą miękkie. Dodajemy z torebki ugotowaną kaszę i gotujemy jeszcze 10 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    czasem i taki trzeba zjeść...a swoją drogą bardzo taki lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy taką zupkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    moja ulubiona zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny pomysł z tą kaszą gryczaną:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !