Sposób przygotowania

Boczek opłukać, osuszyć, skórkę naciąć w kratkę, a cały boczek natrzeć solą czosnkową i majerankiem. Następnie włożyć do brytfanny, podlać rosołem i piec przez 40-60 min w piekamiku nagrzanym do temperatury 185°C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Prosty przepis ale wygląda na smaczny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Prosty przepis ale wygląda na smaczny.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry boczek nie jest zły
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    no i fajnie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię boczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !