Sposób przygotowania

Rurki ugotować al dente w osolonej wodzie. Pieczarki posiekać, cebulę pokroić i zeszklić na 2 łyżkach oliwy, dodać pieczarki, przesmażyć, zdjąc z patelni. Na pozostałym tłuszczu przesmażyć mięso. Wymieszać z cebulą i pieczarkami, doprawić. Napelnić farszem makaron, ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. N a maśle przesmażyć czosnek, dodac pomidory, poddusić i przyprawić. Polać makaron i zapiekać ok. 20 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !