Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć,pokroić na 8 kotlecików.Czosnek przeciśnięty przez praskę wymieszać z oliwą,skórka z cytryny,szczyptą soli i pieprzu.Przygotowaną marynatą skropić mięso i odstawić pod przykryciem do lodówki na 2 godziny. Obraną cebulę i oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki,ułożyć na kotlecikach i udekorować rozmarynem.Każdy kotlecik owinąć paskiem boczku i spiąć wykałaczką. Mięso ułożyć na tackach do grilla.Piec 30 minut.W połowie pieczenia przewrócić na drugą stronę. Podawać z pomidorkami koktajlowymi.

Komentarze

  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dlaczego zdjęcie jest skanem?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    dlaczego w ramach odwetu za me wypowiedzi komentujesz rzeczy sprzed 7 m-ęcy, o których była mowa już kiedyś, i które de facto były dawno zgłoszone? dla lepszego samopoczucia?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !