Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy w prostokąciki. Na każdy kładziemy po dwie tabliczki czekolady gorzkiej (można również użyć czekolady mlecznej). Na czekoladę po połowie orzecha laskowego. Ciasto francuskie zwijamy i sklejamy. Smarujemy wierzch mlekiem i posypujemy cukrem brązowym. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika z pieczemy do zarumienienia. Podawać ciepłe. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutkie ciacha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    zachęcająco wyglądają,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    super - czekolada mówi sama za siebie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam ciasto francuskie, a takie ciasteczka... Grzechem byłoby nie spróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne słodkości!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    o, słodycze u ciebie? ale pyszne swoja drogą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super ciacha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !