Składniki:
wywar z wloszczyzny | 5 szklanek |
ziemniaki | 6 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1/2 pęczka |
boczek wędzony | 10 dag |
masło roślinne | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
śmietana | 4 łyżki |
koper | |
sól | |
pieprz |
wywar z wloszczyzny | 5 szklanek |
ziemniaki | 6 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1/2 pęczka |
boczek wędzony | 10 dag |
masło roślinne | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
śmietana | 4 łyżki |
koper | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: