Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, w trakcie gotowania dodać wyciśnięta główkę czosnku i dalej gotować. W połowie gotowania ziemniaków wrzucić do nich grubo skrojona włoską kapustę, dogotować wszystko razem do miękkości. Odcedzić ziemniaki, wlać do nich podgrzanego mleka, dodać odrobinę masła i gałki muszkatołowej. Wszystko razem ugnieść i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pewnie świetnie smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pewnie świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !