Sposób przygotowania

Cebulę zeszklić na oleju,dodać pokrojone pieczarki.Doprawić przyprawą uniwersalną i chwilę dusić. Marynata:listek laurowy,czosnek rozgnieciony,odrobina mielonej papryczki chilli,sól,pieprz,tymianek,oliwa.Do marynaty wrzucamy lekko rozbite plastry mięsa na ok 1-2h. Po tym czasie napełniamy mięso pieczarkami,zwijamy i podsmażamy. Na kilka min podpiekamy w200stopniach. Polewamy żurawiną,do smaku podajemy ze szczypiorkiem i cytryną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Brzmi pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    Pyszności, fajny pomysł na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam.....
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajne.
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Uwielbiam połączenie mięsa z owocami to danie to coś dla mnie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    lubię żurawinę
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    brzmi ciekawie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam żurawinę do mięs
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    muszę je zrobić!!!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !