Sposób przygotowania

Mix sałat z roszponką wyciągamy z torebki i rozkładamy na półmisku. Na sałacie rozrzucamy twarożek wiejski. Czarne oliwki kroimy na pół i rozrzucamy na twarożku. Połówkę pomidora kroimy w plasterki i kroimy w cienkie plastry, które układamy na powierzchni. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem, oraz posypujemy dwoma łyżkami kukurydzy Bonduelle.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wow smaczności :) palce lizać...:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Kolorowo i smacznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    wygląda superancko=) pewnie smakuje równie bombowo ! =)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jaka śliczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszna salatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja23

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !