Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w grubsze paski, sypiemy przyprawami do smaku. Paski moczymy w jajku a następnie w panierce, często w sklepach są specjalne tak zwane chrupiące panierki. Smażymy na głębokim tłuszczu. Podajemy z sosem czosnkowym lub jakimś innym. Doskonałym dodatkiem do takiego dnia mogą być frytki i jakaś surówka.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    lubię takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    jakie to proste...
  • 3
    original
    Opublikowano

    basik00

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof24

    gites majonez !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniammmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    mmm pycha
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    SUPER
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ładnie wyglądają i muszą być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    właśnie zrobiłam z twojego przepisu i się nie pomyliłam pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !