Sposób przygotowania

Grzyby gotować w niewielkiej ilości wody aż będą miękkie. Włoszczyznę obrać i gotować z kostkami w 1,5-2 litrach wody, gdy będzie miękka wyjmujemy(można użyć do sałatki). Do wywaru, wlewamy wodę z grzybów i wrzucamy drobno pokrojone grzyby. Gotujemy jeszcze 10 minut i dodajemy zmieszaną z kilkoma łyżkami zupy śmietanę. Podajemy z ugotowanym wcześniej makaronem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    uwielbiam zupy grzybowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha!!!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kiedyż tylko z ziemniakami robiłam ale ostatnio najlepiej smakuje mi z makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    z makaronem jest pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha zupa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    użyłabym mniejszego makaronu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !